Om företaget

 

Vi tummar aldrig på den höga kvaliteten vare sig produkten bara kostar några tior eller betydligt mer och vi strävar efter att kunna erbjuda produkter som är unika och som vi är ensamma om på marknaden.

Arne Blom erbjuder en palett av det mesta och det bästa som finns inom profilering och presentreklam.

Blanda färger och idéer. Du skapar själv, eller tillsammans med oss.

Arne Blom huset…ett hus fyllt av idéer och inspiration. Se, känn, gör en rundvandring i våra tema-miljöer.

Året var 1987. Visioner fanns, idéer fanns, ambitioner fanns ör att starta ett verkligt intressant presentreklamföretag. Och drömmarna blev verklighet!

Vi studerade branschen noga och upptäckte att det borde finnas plats för ett företag som satsar helt och fullt på högklassiga kvalitetsprodukter. Kända och uppskattade märkesnamn som det är en glädje att både ge bort och framförallt få som present. Att aldrig tumma på den höga kvaliteten vare sig produkten bara kostar några tior eller betydligt mer blev en ledstjärna i vår affärsidé.

En annan spännande idé var att kunna erbjuda produkter som var unika och som vi är ensamma om på marknaden. Bra exempel på det är samarbetet med en av våra största glasdesigners, Gunnar Cyrén, som utformat en kollektion av glas och skålar i kristall och som vi med ensamrätt kan erbjuda. Ett annat exempel är samernas exotiska konthantverk och målningar som finns i en separat avdelning i vår utställning.

Promotion och presentreklamens viktiga roll.

Det finns olika sätt att se på presentreklam. Som en nödvändighet eller som en viktig investering i företagets profilering och marknadsföring. För oss är bilden klar. Fler och fler företag använder promotion och presentreklam systematiskt i sin marknadsföring. Som ett komplement i direktreklam, produktlansering, kampanjer, mässor och kick-off. Som premier vid uppnådda mål, som speciell gåva till nuvarande och presumtiva kunder, som prisbord vid tävlingar och inte minst viktigt, en förstärkning av lagandan och uppmuntran till egen personal etc.

Miljö & Etik

Miljö och etik har alltid varit viktiga frågor för Arne Blom Marknads AB. Läs mer om hur vi jobbar med dessa frågor.